CONTACT

RABBITHOLE | Γερμανικού 20, Μεταξουργείο | +30 210 5249903 | rabbitholespace@gmail.com | map

Thursday, February 7, 2013

Hamilton Monteiro - "1nflow"


Ένα ντουέτο που διαπραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις:

Με όχημα τα βασικά στοιχεία της φύσης και τις όποιες ιδιότητες τους, τα δύο σώματα παρασύρονται αλλά και ελέγχουν τα στοιχεία διαμορφώνοντας ένα καινούριο τοπίο όπου ο εαυτός ξεχνιέται και περνάνε από το «εγώ» στο «εμείς».

Το έργο προτείνει μέσα από πρωτογενείς αισθήσεις ένα πέρασμα , μια αλλαγη στις μικρές μας συνήθειες που ξεγλιστρούν μέσα από μικρόκοσμό μας στο μακρόκοσμο σχηματίζοντας τις πάγιες ιδέες που έχουμε για τη "καθημερινή ζωή", τις "σχέσεις" και το "Σύστημα”.

Αλλά πώς ζεις μια ιστορία μέσα από τον χορό;

Προσπαθούμε να εξερευνήσουμε τη μεταμόρφωση και τη φυσική ροή της ενέργειας στην πιο «απλή» της μορφη (κυμματισμός), παρατηρώντας ότι ο εσωτερικός μας κόσμος και οι μεταπτώσεις του, μπορούν να μοιάσουν και να είναι αντανακλάσεις των φυσικών στοιχείων! Τα παραπάνω τίθενται υπό διαπραγμάτευση στη σκηνή καθώς οι χορευτές κινούνται σε ροή.

Συντελεστές
Χορογραφία: Hamilton Monteiro / Ερμηνεύουν: Εμμανουέλα Κορκή, Hamilton Monteiro / Βίντεο: Γιώργος Οικονομέας / Visual communication: Σταμάτης Κούρος / Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου, Ζαφείρης Επαμεινώνδας / Τσέλο: Γιώργος Ταμιωλάκης / Συνεργάτης σκηνοθέτης: Τώνια Ράλλη

RABBITHOLE
Γερμανικού 20, Μεταξουργείο (metro: Μεταξουργείο / Κεραμεικός) 
Τηλ. 210 5249903

15, 16 & 17 Φεβρουαρίου 2013 στις 21.30
Διάρκεια: 40’
Εισιτήριο: 8 euro